Author

Farmàcia Matadepera

Tot el que busques en una farmàcia i a més, cosmètica de qualitat, medicina natural i molt més.
section-6be5dd5
founder
//farmatadepera.cat/wp-content/uploads/2020/03/Consellfarmaceuticfarmaciamatadepera.png//farmatadepera.cat/wp-content/uploads/2020/03/Consellfarmaceuticfarmaciamatadepera.png

SPD

En què consisteix?

Prepararem el pastiller que contindrà tota la medicació setmanal distribuïda segons la prescripció del metge.

Aquest envàs consta de diversos compartiments que queden clarament diferenciats per dies de la setmana i per horaris (esmorzar-dinar-sopar-recen) i el pacient o cuidador només haurà d'extreure aquells que ha de prendre en cada moment.

 

Quins beneficis aporta?

Aquest servei permet guanyar tranquil·litat sabent que la medicació es pren sense errors i amb la confiança d'una correcta planificació i seguiment.

Ajuda els familiars i cuidadors dels pacients a un bon seguiment de la medicació.

Un cop iniciï aquest servei anirem traient la medicació necessària per preparar el pastiller, reduint el nombre de desplaçaments a la farmàcia per treure la medicació.

Redueix els errors a l'hora de prendre els medicaments i posa en evidència quan no s'han pres.

Evita el problema de medicaments caducats i guardats en llocs desordenats i inadequats.

Permet fer el seguiment farmacològic i evitar les possibles interaccions i duplicitats entre els medicaments.

Com sol·licito el servei?

El pacient, familiar o cuidador pot sol·licitar el servei anant a la Farmàcia. Se us farà una breu entrevista per saber quan es pren cada fàrmac i se us explicarà el funcionament del servei.

El pacient o cuidador ha d'aportar la darrera recepta crònica de la Seguretat Social o el pla de medicació i portar la medicació que tingueu a casa per poder començar a preparar el pastillern.

Les persones que vulguin que se'ls faciliti aquest servei ens hauran d'aportar el darrer pla de medicació (recepta electrònica o targeta sanitària) i signar l'autorització per poder custodiar i preparar la seva medicació.

Som un equip multidisciplinar format per professionals llicenciats en Farmàcia i Biologia, tècnics en Farmàcia i experts en comunicació. Oferim més de 20 anys de experiència en oficina de farmàcia i en la industria farmacèutica.

Contacte

Subscriu-te

Estigueu al dia amb les nostres últimes notícies. Prometem no enviar correu brossa!