Author

Farmàcia Matadepera

Tot el que busques en una farmàcia i a més, cosmètica de qualitat, medicina natural i molt més.
section-6be5dd5
founder
https://farmatadepera.cat/wp-content/uploads/2022/05/Saludcapilar-601x716.pnghttps://farmatadepera.cat/wp-content/uploads/2022/05/Saludcapilar-601x716.png

Cosmètica Facial i Capil.lar

Les nostres expertes en dermo realitzaren un estudi de la teva pell per determinar l'estat d, aquesta i poder-ne identificar les necessitats específiques.

Valoraran el nivell d'hidratació, quantitat de greix, fermesa i taques per aconsellar-te un tractament complet per a la pell amb els productes més adients , així com consells i tècniques d’aplicació específiques.

Disposem a la Farmàcia d,un dermo-analitzador que ens permet fer un diagnòstic de l'estat del cuir cabellut i dels cabells. Amb aquest aparell podem determinar si hi ha presència de caspa seca, caspa greixosa o alteraciones en la zona on neix el cabell.

Totes aquestes anomalies poden ser la causa que el teu cabell no llueixi com tu vols i produir una caiguda important del cabell.

A més a més, cada mes tindrem a la farmàcia al nostre tricòlec de la clínica Rueber de Barcelona . Expert en problemes dels capil.lars i del cuir cabellut . Et donarà consells per a tractar aquests problemes i com cuidar-los.

Mès Informació
Som un equip multidisciplinar format per professionals llicenciats en Farmàcia i Biologia, tècnics en Farmàcia i experts en comunicació. Oferim més de 20 anys de experiència en oficina de farmàcia i en la industria farmacèutica.

Contacte

Subscriu-te

Estigueu al dia amb les nostres últimes notícies. Prometem no enviar correu brossa!