Author

Farmàcia Matadepera

Tot el que busques en una farmàcia i a més, cosmètica de qualitat, medicina natural i molt més.
section-6be5dd5
founder
https://farmatadepera.cat/wp-content/uploads/2022/05/Saludcapilar-601x716.pnghttps://farmatadepera.cat/wp-content/uploads/2022/05/Saludcapilar-601x716.png

Cosmètica Facial i Capil.lar

Les nostres dermo-conselleres, realitzaran un estudi de la teva pell on valoraran el nivell d’hidratació, el greix, la fermesa i les taques, per trobar els productes que més s´adaptin a les teves necessitats, així com consells i tècniques d’aplicació que necessitaràs.

Amb el nostre dermo-analitzador, farem una anàlisi per veure l’estat del cuir cabellut i del cabells. Així podrem determinar si hi ha caspa, greix o alteracions en el cuir.
A més a més, cada mes ens visita el nostre tricoleg (expert en el cabell i els seus problemes) de la mà de la clínica Rueber de Barcelona. No dubtis a contactar amb nosaltres per a més infomació.

Mès Informació
Som un equip multidisciplinar format per professionals llicenciats en Farmàcia i Biologia, tècnics en Farmàcia i experts en comunicació. Oferim més de 20 anys de experiència en oficina de farmàcia i en la industria farmacèutica.

Contacte

Subscriu-te

Estigueu al dia amb les nostres últimes notícies. Prometem no enviar correu brossa!