Author

Farmàcia Matadepera

Tot el que busques en una farmàcia i a més, cosmètica de qualitat, medicina natural i molt més.

OMEGA I LA SUPLEMENTACIÓ

L’omega és un àcid gras essencial que es troba en molts aliments, incloent-hi el peix, els fruits secs i les llavors.
Aquest nutrient és essencial per la salut del cor, el cervell i els ulls, i també pot tenir beneficis per la pell, el cabell i les ungles.

Tot i això, moltes persones no obtenen suficient omega de la seva dieta, i és per això que la suplementació amb omega 3 (EPA i DHA), 6 (GLA) I 9 (Oleic i Erúcic) pot ser una opció a considerar.

Per què és important l’omega?

L’omega és essencial per la salut del cos perquè no pot ser produït pel cos humà i s’ha d’obtenir a través de la dieta. Hi ha tres tipus principals d’omega: omega-3, omega-6 i omega-9.
Tots són rellevants per la salut, però la majoria de les persones aconsegueix omega-9 a través de l’oli d’oliva i consumeixen massa omega-6 i no suficient omega-3.
L’omega-3 és especialment considerable per la salut del cor. Pot ajudar a reduir el risc de malalties cardíaques en disminuir la inflamació en el cos i reduir els nivells de triglicèrids en sang. També pot ajudar a reduir la pressió arterial i prevenir la formació de coàguls sanguinis. A més l’omega-6 és essencial en el cervell i concentració.

Com puc obtenir omega en la meva dieta?

L’omega-3 es troba en molts aliments, especialment el peix com el salmó, verat i areng. També es troba en algunes llavors com la xia i la llinosa, això com en fruits secs com les nous.

L’omega-6 es troba en molts aliments com ali de blat de moro, soia i gira-sol, així com en carns i els ous. És important consumir omega-6 en moderació, ja que en excés pot augmentar la inflamació del cos.

Quan hauré de considerar la suplementació amb omega?

Si no consumeix suficient omega-3 en la seva dieta, pot considerar la suplementació amb omega-3 i és pot trobar en diferents mides i formats.

És important seguir les instruccions de dosificació en l’etiqueta del suplement i seguir la posologia.

En resum, l’omega-3 EPA és un nutrient essencial per la salut del cor i la inflamació, el DHA pel cervell i els ulls. L’omega-6 o GLA és més específic per la pell, les hormones, cabell i ungles. Si no consumeix suficient omega en la seva dieta, pot considerar la suplementació amb omega-3 i omega-6.

 

OMEGA PRANAROM:
L’oli de peix (EPA/DHA) contribueix a una bona funció cardiovascular; contribueix també al bon funcionament del cervell, la memòria, la concentració i a tenir una bona visió.

Càpsules amb un alt contingut d’àcids grassos essencials omega 3 EPA i DHA. Els efectes beneficiosos s’obtenen mitjançant la presa de 250 mg de DHA i EPA (2 càpsules al dia).
Apte per embarassades.

 

OMEGA PURE ENCAPSULATIONS
Alta concentració per perla d’omegues-3 EPA i DHA obtinguts de peix petit (anxoves, sardines, verats, tilàpies) i mitjançant extracció per CO2 supercrític (sense solvents químics).
Suport nutricional per al manteniment d’una funció cardiovascular i cognitiva normals (1 perla al dia) SENSE diòxid de titani, gluten, estearat de magnesi ni edulcorants artificials.

Per a més informació sobre l’Omega o fer la reserva de l’Omega que més adeqüi a tu, contacta’ns.

Estem al teu servei.

Leave A Comment

Som un equip multidisciplinar format per professionals llicenciats en Farmàcia i Biologia, tècnics en Farmàcia i experts en comunicació. Oferim més de 20 anys de experiència en oficina de farmàcia i en la industria farmacèutica.

Contacte

Subscriu-te

Estigueu al dia amb les nostres últimes notícies. Prometem no enviar correu brossa!