Author

Farmàcia Matadepera

Tot el que busques en una farmàcia i a més, cosmètica de qualitat, medicina natural i molt més.

El sol provoca en la nostra pell diferents efectes com poden ser:
      • Foto-envelliment
      • Taques
      • Tibantor
      • Picor
      • Descamació


I tot això és a causa d’una deshidratació de la nostra pell. A què és degut?
Doncs és degut als canvis de temperatura, al clor de les piscina, a la sal del mar i a l’exposició al sol (el factor  que més influeix).
Per això hem de preparar la nostra pell per al nou canvi de temperatura de les properes estacions.
Com?
      • Exfoliació.
Aquesta és la part potser més important, ja que si no eliminem les cèl·lules mortes, tot producte que apliquem sense aquest pas, no farà l’efecte desitjat.
Una bona opció serien els exfoliants de TREE HUT, a base de sucre i diferents olis. Proporciona una exfoliació complerta i segura, ja que es pot fer servir en tot tipus de pells (fins i tot les sensibles, ja que dependrà de la força que emprem en aplicar-lo). Gran gamma d’olors.

      • Hidratació.
Fonamental per a tenir una pell sana. Però no val qualsevol producte per a hidratar la nostra pell, i això dependrà del tipus de necessitat que tinguem.
És molt important que no continguin alcohol ni perfums (ja que això podria ressecar més la nostra pell).

– Si la teva pell és normal-secaloció hidratant de CeraVe  seria la teva millor opció.
Proporciona una hidratació profunda i repara la barrera protectora de la pell.
La seva fórmula és lleugera i no greixosa.
– Si la teva pell és secaUreadin Lotion 10 de Isdin seria la teva millor opció, ja que proporciona una hidratació immediata i duradora.
Alleuja la sensació de tibantor a l’instant i estimula la renovació de la pell.
La seva textura és lleugera, no greixosa i de ràpida absorció.
– Si la teva pell és seca- molt seca Xemose bàlsam oleo relipidizante d’Uriage és la teva millor opció. Formula per a pells molt seques i/o atòpiques.
Protegeix la pell d’agressions externes, calma la sensació de picor i regenera la pell de la sequedat extrema.
El seu format en “oli” en fondre’s a la pell, forma una barrera protectora sense deixar un efecte greixós a la pell i es de ràpida absorció.

Cuidar la pell aplicant els millors productes està molt bé, però… és suficient?
Perquè en aquest cas, utilitzar els millors productes es quedaria curt.
No ens podem oblidar de :
La temperatura de l’aigua (dutxa o bany), ja que com més calenta l´emprem , més resseca la nostra pell.
Per això hem d’optar per posar l’aigua temperada, i així la nostra pell no patirà tant.
Assecar-nos la pell a “tocs” amb la tovallola, i mai fregar. Quan freguem la tovallola a la pell ,l’estem agredint, en canvi de l’altra manera protegim la nostra dermis.
Beure líquid de manera constant fa que la nostra pell i el nostre organisme es mantingui hidratat.
Que no tenim set, o ens costa beure aigua? No passa res ; podem fer-nos una infusió i anar bevent-la durant tot el dia, així ens obtenim dos beneficis en un.
És una cosa molt senzilla i que si es fa cada dia, la nostra pell ens ho agrairà.

“He pres el sol amb protecció però m’han sortit taques”.
Aquesta és una de les frases més repetides al tornar de les vacances, però sempre podem oferir solucions.
Són taques fosques i petites que es produeixen en les zones on hi ha major exposició solar, com la cara, el coll, l’escot i les mans. Però també poden aparèixer per alteracions hormonals, problemes genètics o tractaments farmacològics.
MOLT IMPORTANT, si una taca canvia de grandària, forma, color, pica o sagna, es recomana una visita al dermatòleg per a excloure un procés maligne.
Des de la farmàcia podem tractar aquestes taques. Com podem?
*TOT TRACTAMENT DESPIGMENTANT HA D’ANAR SEMPRE ACOMPANYAT D’UN PROTECTOR SOLAR.*AMB DESPIGMENTANTS: en aquest cas podríem fer servir la màscara peeling  glicolico Vinoperfect de Caudalie, a base de viniferina, àcid glicòlic i alfa hidroxi àcids, que ens fa un efecte exfoliant. Aplicar 10 minuts i aclarir, dues vegades per setmana. No és un tractament apte per a pells sensibles.
AMB TÒNICS: com pot ser l’essència glicòlica lluminositat Vinoperfect de Caudalie.
Elimina les cèl·lules mortes, i potencia l’acció del serum que aplicarem després. L´aplicarem cada dia. Apte per a tot tipus de pells.
AMB SERUMS: ja que ells penetren amb més facilitat en les capes de la pell. Una molt bona opció seria Liftactiv Serum B3 Antitaques de Vichy, i ho aplicaríem matí i nit. Apte per a tot tipus de pells.
– AMB CREMES: aquest seria el penúltim pas. Una de les opcions que podríem oferir seriosa Pigmentclar de La Roche Posay. Ho aplicarem al matí sobre rostre, coll, escot i dors de les mans. Una altra opció seria tractament amb protecció solar, i podria ser Foto Ultra 100 ISDIN Activi Unify Fusion Fluïd SPF 50+ de Isdin. Amb aquest últim ens estalviariem l’aplicació del protector solar.
AMB PROTECTOR SOLAR: aquest és l’últim pas, la nostra pell ha d’estar protegida amb SPF mínim de 30. Una opció podria ser Sunissime fluid protector anti edat global SPF50 de Lierac.

Aquestes són algunes opcions de productes, però a Farmàcia Matadepera sempre tenim moltes opcions, per a totes les vostres necessitats.
Recorda beure de 1,5-2 litre al dia.

Leave A Comment

Som un equip multidisciplinar format per professionals llicenciats en Farmàcia i Biologia, tècnics en Farmàcia i experts en comunicació. Oferim més de 20 anys de experiència en oficina de farmàcia i en la industria farmacèutica.

Contacte

Subscriu-te

Estigueu al dia amb les nostres últimes notícies. Prometem no enviar correu brossa!