Author

Farmàcia Matadepera

Tot el que busques en una farmàcia i a més, cosmètica de qualitat, medicina natural i molt més.

L’arribada de l’estiu és una temporada per cuidar la nostra pell, sobretot quan aqeusta es troba més exposada al sol. Els nostres hàbits canvien perquè l’exposició solar s’incrementa.

5 RAONS PER LES QUALS LA TEVA PELL NECESSITA UN AFTERSUN

Nº1.Perquè rehidrata. La radiació UV estressa la pell provocant una pèrdua d’aigua i, en conseqüència, una sensació de tibantor i cremor. A més, la radiació solar fa que les fibres de col·lagen i elastina es degradin (fenomen que s’anomena elastosi solar) i s’acceleri l’envelliment. Una de les funcions de l’aftersun és aconseguir que la pell recuperi el nivell òptim d’hidratació i, fins i tot, repari el dany oxidatiu.

Nº2.Perquè evita la descamació. Un cop acabades les vacances, és recomanable continuar aplicant l’aftersun després de la dutxa si volem evitar que la dermis es “peli” i perdi la brillantor i la finor.

Nº3.Perquè rebaixa la temperatura de la dermis. Després de l’exposició solar, la temperatura interna i externa de la pell s’eleva. L’aftersun té un efecte refrescant per la pell; fins i tot pot arribar a rebaixar tres graus la seva temperatura i disminuir l’envermelliment i la inflamació si n’hi hagués.

Nº4.Perquè repara el fotoenvelliment. A nivell cel·lular, el sol produeix un augment dels radicals lliures, els quals acceleren l’envelliment: taques, arrugues i flacciditat… Per això, els tractaments per després del sol contenen actius específics per neutralitzar aquests efectes negatius.

Nº5.Perquè perllonga el bronzejat. L’aftersun activa la melanina protectora, manté el bronzejat i l’allarga durant diverses setmanes després de prendre el sol.

 

 

 

 

Leave A Comment

Som un equip multidisciplinar format per professionals llicenciats en Farmàcia i Biologia, tècnics en Farmàcia i experts en comunicació. Oferim més de 20 anys de experiència en oficina de farmàcia i en la industria farmacèutica.

Contacte

Subscriu-te

Estigueu al dia amb les nostres últimes notícies. Prometem no enviar correu brossa!